//Love Story
TUTORIAL GAMBAR DI ENTRY MELENGKUNG.

Wednesday, 20 March 2013 @ 02:19 | 0 HeartBeats


Haiiii ! apa kabar? lama tidak update kn? haih sibuk and yg selalu update blog yg satu tu jaa. kihkih. and ne kali mau share pasal tutorial gambar melengkung macam gambar kat bawah ni :)
 

 Jom ikut tutorial ni :


1. Dashboard > Design > Edit Html 

2. Tekan Ctrl F serentak , dan cari kod ini :

h3.post-title {


Atau



.post {


3. Ada tak ? Kalau tak ada , korang cari lah yang seakan-akan macam tu ek .. Then copy kod ini :

.post img {

padding:0px;

BORDER-RADIUS:30PX;

border:0px solid #ffffff;

4. Paste di bahagian atas salah satu kod tu .. 

5. Cuba Preview dulu . Kalau tak ada error , korang boleh lah SAVE !



sorrylah. lama suda tidak update and teda mud mau buat cuma main copy jaa. hehe hope you like it ^^


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Assalamualaikum! Hello,welcome here. This blog welcomes people who are not rippers, haters and copycats.
videokeman mp3



Diary About Stuff Them

Tagggboards

MyEm0.Com
Leaves your Footprints. Tinggalkan link sekali ehh. Thank you :)



Big Claps

Template : Choy Yashoo
BaseCode : Aina Syaza